U bent hier: Home / Klantenservice / Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Bedenktermijn

Als je een product via onze webshop bestelt, mag je deze binnen 14 kalenderdagen retourneren (herroepingrecht). De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.
Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Gebruik hiervoor ons garantieformulier.

Retourneren

Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.
Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons retourformulier / herroepingsformulier zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Kim’s Eden V.o.F. geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via klantenservice@kims-eden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourproduct terugbetalen, mits het product in originele staat en verpakking door ons is ontvangen.

Wil je ook niks spannends missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg € 5,00 korting op je volgende bestelling!